dilluns, 16 de juny del 2014

INFORMACIÓ DIVERSA

QUEDA ANUL·LADA L'EXCURSIÓ DE DEMÀ A CALA DEIÀ.

Ens han cridat els monitors del Consell de Mallorca que havien de guiar la sortida de demà dimarts 17 de juny a Cala Deià, i ens han recomanat cancel·lar la sortida per fenòmens meteorològics adversos.  Ja què es tracta d´una sortida llarga i dificultosa, hem optat per no córrer el risc i cancel·lar la sortida i substituir-la per anar a Formentor el proper dijous 19 de juny de 8:30 a 13:30 hores.
Vos passam avui una circular per informar-vos del canvi i que alhora serveix com a autorització per el dijous.
Com que el preu de la sortida serà més econòmic, en haver calculat el preu final, se retornarà la diferència dels 9 € que ja heu pagat.
 
Disculpau les molèsties. 

Mestres de 3r.



RECOLLIDA DE LES NOTES.

Els dies 25 i 26 de juny podreu passar a recollir les notes. Teniu un llistat a la porta de la classe on podeu apuntar el dia i l'hora que vos vagi millor.


L'escola ha rebut aquest correu de Conselleria:
L'112 informa de l'activació de l'alerta GROGA (pluges i tempestes) a totes les Illes i, a més, de fenòmens costaners a l'illa de Menorca, des de les 10h de dia 17 de juny fins a les 18h de dia 18 de juny de 2014. Cal seguir els consells sobre fenòmens meteorològics (BOIB núm. 09, de 17-01-2007). Extremeu la precaució.
.
Rebeu una cordial salutació
.
Fernando J. Llorca
Cap del departament de Planificació i Centres
Direcció General de Planificació, Infraestructures Educatives i Recursos Humans

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada